19 Şubat 2014 Çarşamba

Bobcat Mini Ekskavatörler Hakkında

Kiralık Mini Ekskavatör ne işe yarar ?
Ekskavatörle ; İnşaat işlerin'de kırım ,yıkım , Peyzaj işlerinde kazım, Bina içerisin'de ise düzenleme gibi ,işlerde çok rahatlıkla kullanılmaktadır. Yanlız boru döşeme 'de ,su kanalı açma'da ,dolgu doldurma ve tarım ,bahçe,ve peyzaj,zemin,tesfiye,kanal temizliği....ve daha pek çok işler için kullanıla bilir. Kiralık Mini Ekskavatörleri kiralayarak çok daha iyi verim alıcaksınız.Can Hafriyat olarak ; Mini Ekskavatörleri Çalışma Alanlarını daha da genişleterek,çok yönlü bir hizmet suna bilmektir.Özellikle İnşaat ve Peyzaj alanlarında , Alt yapı ( boru döşeme ) makineleri olarak da kullana bilmek .Çünkü; yapılan işe göre ton ağırlığı değiştirerek,kullanmak yeterli olacaktır. Pek çok firma ,Mini Ekskavatörü sahada en büyük silahı şeklinde kullana bilir. Yapılan işi çok daha verimli bir hale getirir.
Örnek verirsek ; 50kg-100kg 'lık bir beton boru için '' Bekoloder'' kullanılarak, çok daha fazla motor harcayarak bu kadar küçük bir iş için bu kadar fazla harcama yapmanıza gerek kalmadan ;'' Kiralık Mini Ekskavatörlerle'' çok daha az yakıt ve para harcayarak aynı işi kıa sürede yaptıra bilirsiniz.Ayrıca kısa zamanda ,bitecegi için daha fazla işi yaptırarak çok büyük bir kara geçmiş olursunuz.
Kentsel dönüşümler 'de Mini Ekskavatörle 're çok talep görecektir. Dar alanlarda bile girilmesi,hareket edilmesi çok zor olması Mini Ekskavatörleri etkilemez.
Can Hafriyat olarak Kiralık Mini Ekskavatörlere ulaşmanız artık bir telefon kadar çok kolay.



İrtibat numaralarımız: TAHSİN CAN
                              CAN HAFRİYAT
CEP   :0532 7432029
OFİS  :0216 3360829

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder