3 Mart 2014 Pazartesi

En Popüler İş Makineleri

En Popüler İş Makineleri Arasında Bobcat Bir Numara.
Bobcati her alanda kullanmak hem çok kolay hemde çok az maliyetle bir çok işi yapabilir.
Özellikle Mini Yükleyiciler ;İdeal kilo dengesi ,keskin dönüşler yaparak motor gücünü en üst düzeye çıkararak çok zor işlerin bile üstesinden gelebilir.Mini İş Makinesi olduğu için de her yerde çok rahat çalışır.
Bobcat Yükleyiciler,Ön ve arka akslar arasında eşit olmayan yükleme var .Kova yüksüz ,Yükleyicinin ağırlığının yaklaşık  %70 arka aks üzerinde durmaktadır.Bunun sonucu olarak ,makine kolayca arka tekerlekler üzerinde döner.
Bobcat Yükleyiciler kovada bir anma yükü  , ön aks pivot noktası haline gelir.Oranı ön aks ,arka aks ve %70 üzerine makine ağırlığının yaklaşık %30 ile çevrilir.Bu anma yükü ile kolay dönüş ,kızak  sağlar.Bu özellik de bu makinenin daha büyük bir motor ihtiyacını ortadan kaldırır.Bu Özellikte olmayan Mini Yükleyiciler düzgün dengeli değildir.Bu düz taban Makineler lastikleri,motor ve sürücü trende gereksiz aşınma oluşturur.Telafi etmek ise  bu Yükleyiciler daha fazla beygir gerektirir. Bu da daha fazla yakıt tüketimi anlamına gelir.Sizlere daha az yakıt tüketimi yapan Mini Yükleyicilerimiz ile çalışma fırsatını sunduğumuz için çok mutluyuz. Bobcat Mini Yükleyiciler için size bir telefon kadar yakındayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder